lany 600

Vállalkozási ÉS ÜZLETI MŰHELY Nyári tábor 9-16 éveseknek

happy young students kicsiIdőpontok: 2019. július 1-5. illetve július 9-12. (minden nap érkezés-távozás 8.00-tól 17.00-ig)
Korosztályok: 9-12 és 13-16 évesek
Helyszín: 1015 Budapest, Hattyú utca 14.  
5 napos tábor díja: 38.000 Ft, amely tartalmazza a tábor minden felmerülő költségét és a napi háromszori étkezést is
Kedvezmények: jelentkezés 2019. május 26-ig -5%, testvérkedvezmény -5%, ajánlási kedvezmény-5%, csoportkedvezmény (min. 4 fő) -10%. (Több kedvezmény együttes igénybevétele lehetséges 20% kedvezményig.)

Ismerkedj meg a vállalkozások működésével, formáld gondolkodásmódodat a Junior Business Academy táboraiban!
Egy képzeletbeli vállalkozáson keresztül, gyakorlatias és játékos formában vezetünk végig a vállalkozás alapításától, annak tervezésétől kezdve a mindennapi vállalkozói és üzleti tevékenységeken. Elmondjuk, hogy kell elindítani egy vállalkozást, milyen feladatai vannak egy vállalkozónak, hogyan bánjunk a pénzzel, hogyan dolgozzunk csapatban vagy például hogyan működik a marketing. Üzleti műhelyünkben tanáraink játékos és könnyed formában mutatják be a vállalkozások világát. Segítünk abban, hogy ki tudjátok használni a bennetek rejlő kreativitást, lendületességet, vállalkozói szellemet, illetve fejlesszétek a vállalkozáshoz szükséges készségeiteket. Egy olyan újfajta üzleti szemléletmódot és gondolkodásmódot ismertetünk meg Veletek, ami segít abban, hogy már fiatal felnőttként képesek legyetek az üzleti és társadalmi életben helytállni.

Témák, amiket érinteni fogunk:
- Vállalkozási és üzleti ismeretek
- Pénzügyi alapismeretek, pénzügyi döntések
- Marketing és média 
- Online kommunikáció (Facebook, Instagram, weboldal)
- Érvelés és meggyőzés technikája gyerekeknek
- Előadói készség fejlesztése
- Fogyasztóvédelem, fogyasztói tudatosság

Amennyiben további információra lenne szükséged vagy jelentkezni szeretnél, akkor kattints ide: elérhetőségeink és jelentkezés ITT
A jelentkezés csak akkor válik érvényessé, ha a tábor költségének 50%-a (19.000 Ft) 2019. június 14-ig megérkezik Akadémiánk számlaszámára. 

Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretne képzéseinkre, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

ŰRLAP KITÖLTÉSE